SUN’IY INTELLEKT VA MASHINALARNI O’RGANISH (ML) HAQIDA MA’LUMOTLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu  maqola  Sun’iy  Intellekt  va  Mashinalarni  O’rganish  yo’nalishiga  endi  kirib  kelayotgan  dastlabki  bosqich  o’rganuvchilari  uchun  asosiy  tushunchalar  haqida  ma’lumot  beradi