BOSHLANG'ICH SINFLARDA INGLIZ TILI O'QITISHNING INNOVATSION USULLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang'ich sinflarda ta'lim oluvchi o'quvchilarning til o'rganishga bo'lgan qiziqishini oshirish , ingli tilini o'qitish jarayonida muhim ahamiyatga ega bo'lgan hamda til ko'nikmalarini samarali rivojlantirishda yordam beruvchi innovatsion usullar  va zamonaviy metodlar tog'risida fikr yuritiladi .