BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARI O’RTASIDA ESHITISH KO’NIKMASINI SHAKLLANTIRISHDAGI MUAMMO VA YECHIMLAR. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinf o‘quvchilari o‘rtasida eshitish ko‘nikmalarini shakllantirish jarayonida yuzaga keladigan muammolar va ularni samarali hal qilish yo‘llarini tadqiq qiladi. Maqolada pedagogik va psixologik yondashuvlar, interaktiv o‘quv metodlari, multimediyaviy vositalar va o‘quvchilarning eshitish qobiliyatini rivojlantirishga qaratilgan strategiyalar ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning tinglash ko‘nikmalarini baholash va natijalarni monitoring qilish usullari tahlil qilinadi.