BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA TARBIYA TURLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda tarbiyaning asosiy turlari – aqliy, axloqiy, ma’naviy, estetik, jismoniy, mehnat va ekologik tarbiya turlari yoritilgan. Har bir tarbiya turi mazmuni, vazifalari va amalga oshirish mexanizmlari ilmiy manbalar asosida tahlil qilingan.