MAXTUMQULI ASARLARIDA DIDAKTIKA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada milliy uygʻonish davri adabiyoti vakili, turkman xalqining shoiri, mutafakkiri Maxtumqulining didaktik asarlari, hayotga tatbiq etilishi va uning adabiyotdagi ahamiyati haqida ma'lumotlar keltirilgan.