“QORAQALPOQNOMA” ROMAN – ESSESI HAQIDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola qoraqalpoq ijodkori Toʻlapbergan Qayipberganovning "Qoraqalpoqnoma" roman-essesi haqida. Ushbu asarda qoraqalpoq xalqining madaniyati, tarixi kabi ma'lumotlar keltirilgan