MAKTAB O‘QUVCHILARINI INNOVATSION FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHDA TEST TIZIMINING TUTGAN O’RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola bugungi kunda ta’lim tizimida olib borilayotgan islohotlar va tizimga yangilik sifatida qaralayotgan axborot texnologiyalari, test tizimining ta’lim oluvchilar faoliyatida tutgan o’rnini ochib berishga qaratilgan. Maqolada test tizimi joriy qilishdan ko’zlangan maqsad, jaroyon, natijalar haqida so’z boradi.