MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARINI BOSHQARISH MASHGʻULOTLAR MONITORINGINI OLIB BORISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada mamlakatimizda maktabgacha ta’lim tizimini yanada takomillashtirish va rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar, boshqaruv ta’lim sifatini nazorat qilish va boshqarishtashkil qilish xususida fikr bayon etilgan.