PEDAGOGIK MADANIYAT VA AXLOQNING TARIXIY, ZAMONAVIY TALQINI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik madaniyat va axloq tushunchalarining tarixiy ildizlari, ularning rivojlanish bosqichlari hamda zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, pedagogik axloqning o‘qituvchi faoliyatidagi ahamiyati va uni rivojlantirish yo‘nalishlari yoritiladi.