TARBIYA FANINI INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O‘QITISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tarbiya fanini zamonaviy innovatsion texnologiyalar asosida o‘qitishning nazariy-amaliy asoslari, pedagogik jarayonga axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, interaktiv usullar, raqamli ta’lim platformalarini joriy etishning afzalliklari va muammolari yoritilgan. Tadqiqot jarayonida tarbiyaviy jarayonda shaxsga yo‘naltirilgan yondashuv, kompetensiyalarni shakllantirish, o‘quvchilarda ijtimoiy-emotsional rivojlanishni rag‘batlantirish imkoniyatlari ilmiy asosda tahlil etildi. Natijada innovatsion texnologiyalar asosida tarbiya fanini o‘qitish samaradorligini oshirish bo‘yicha taklif va xulosalar ishlab chiqildi.