KLISHE (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Har qanday klishe eng sodda shakldan tortib eng murakkab shakligacha yoki sintetik, yoki analitik bo‘lishi mukin.Biz sintetik klishe deganda mazmunan va shakl bir butun, ajralmas belgiga birlashgan til birliklarini tushunamiz. Analitik klishe esa- mazmuniy tuzilmasi bir necha mustaqil shaklan ajralgan elementlardan tarkib topgan klishe hisoblanadi. Shuningdek, ushbu maqolada klishe haqida so‘z yuritiladi.