ALOHIDA EHTIYOJLI BOLALARNI UMUMTA’LIM TASHKILOTLARGA JALB ETISHDA OTA-ONALARNING ROLI - Mirsultonova Ominabonu Baxtiyor qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada alohida ta’limga ehtiyoji bo’lgan bolalarni umumta’lim tashkilotlariga jalb etishda ota-onalarning roli va bolani inklyuziv ta’limga erta kiritish haqida batafsil yoritilgan.