MAKTABGACHA KATTA YOSHDAGI BOLALARNING INTELEKTUAL VA IJODIY QOBILYATLARINI SHAXSGA YO‘NALTIRILGAN TA’LIM TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA RIVOJLANTIRISH - Ro‘zmatova Gulsora Qilichboy qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim texnologiyalari va ularning samaradorligi hamda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarning intellektual va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish ishlarining mazmuni, shaxsga yo‘naltirilgan texnologiyalar asosida bolalarni ijodiy va intellektual qobiliyatlarini samarali rivojlantirish haqida fikr yuritilgan.