TIBBIYOT OLIYGOHLARIDA TA’LIM SIFATINI YAXSHILSHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Muhammadova Marjona Bobir qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida zamonaviy texnologiyalardan foydalanish orqali ta’lim sifatini oshirish imkoniyatlari o’rganilgan. Texnologiyalarni, xususan, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, masofaviy ta’lim platformalari va interaktiv o’quv resurslarini tatbiq etish, ta’lim jarayonini yanada samarali va interaktiv qilishda muhim rol o’ynashi ta’kidlangan. Maqolada o’qitish metodlarini takomillashtirish va talabalar o’rtasida o’quv faoliyatini yaxshilash uchun zamonaviy innovatsion texnologiyalarni qo’llashning amaliy ahamiyati va afzalliklari tahlil qilingan.