RADIOBIOLOGIYA “FANINI O`QITISH UCHUN” DIDAKTIK O`YINLAR TAYYORLASH TEXNOLOGIYALARI - M.X. Jalilov; J.X.Xamroyev; B.N.Burxonov; X.M.Jalilov (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Oliy ta`lim oliygohlarida“Umumiy va tibbiy radiobiologiya” fanini o‘qitishda didaktik o‘yinlarni tanlash tibbiy radiobiologiya fanining yaqin kelajakdagi rivojlanish istiqbollari, qurilmalarning yanada texnik takomillashuvi va ularda didaktik o‘yinlarning elementlari sifatida qo‘llanilishi asosida ishchi ko‘rsatkichlarni tanlash, tengdoshlar va kattalar bilan muloqot tajribasining har tomonlama rivojiga ko‘maklashishi, o‘quv mashg’ulotlariga qiziqish uyg’otishi haqida mulohaza yuritiladi.