BO‘LAJAK MATEMATIKA O‘QITUVCHILARINING RAQAMLI SAVODXONLIGINI RIVOJLANTIRISHNING ELEKTRON DIDAKTIK TA’MINOTINI TAKOMILLASHTIRISH METODIKASI - Xolmanova K. (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bo‘lajak matematika o‘qituvchilarining raqamli savodxonligini rivojlantirishning dolzarbligi, elektron didaktik ta’minot vositalari va ularning ta’lim jarayonidagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, elektron resurslarni takomillashtirish metodikasi va ta’lim jarayoniga joriy etishning samarali usullari muhokama qilinadi. Tadqiqot natijalari asosida raqamli ta’lim texnologiyalaridan foydalanish bo‘yicha amaliy tavsiyalar beriladi.