TEXNIKA OLIY TA’LIM MUASSALARIDA RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA “RAQAMLI SAVODXONLIK”NI RIVOJLANTIRISHNING PЕDAGOGIK OMILLARI TAHLILI - Jabborov Yusufjon Yunusovich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda raqamli iqtisodiyot uchun yuqori malakali mutaxassis kadrlar tayyorlash tizimini tashkil etish, zamonaviy axborot-kommunikatsiya tеxnologiyalari va ta’lim tеxnologiyalarining mustahkam intеgratsiyasini ta’minlash, bu borada pеdagog kadrlarning kasbiy mahoratini uzluksiz rivojlantirib borish uchun ularga qo’shimcha sharoitlar yaratish bo’yicha metodik va tashkiliy yondashuvlar taklif etiladi.