MEDA KASALLIKLARI - Jo’raqulov Bunyod Iskandarovich; Qodirova Go’zal Ulug’bek qizi; Botirova Guliza Rashid qizi; Allayorova Dilrabo Rufat qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oshqozon kasalliklari gastrit, oshqozon yarasi, ularning alomotlari, kelib chiqish sabablari, tekshirish va davolash usullari hamda vaqtida davolanmasa kelib chiqadigan boshqa kasalliklar yorilitgan.