TARIXIY OBIDALARDA QO‘LLANILGAN QURILISH MATERIALLARNING FIZIK-MEXANIK KO‘RSATKICHLARI - Salimov Mirabbos Firdavs o‘g‘li (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarixiy obidalar qurilishida ishlatilgan qurilish materiallari va ularning fizik mexanik ko’rsatkichlari haqida keltirib o’tilgan.