TARIXIY OBIDALARNING TEXNIK HOLATI BO‘YICHA XULOSA BERISH - Salimov Mirabbos Firdavs o‘g‘li (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekistonda mavjud tarixiy obidalarning texnik holati shikastlanish sabablari va jismonan eskirish mezonlari haqida qisqacha yoritilgan.