XIX ASR OXIRI - XX ASR BOSHLARIDA BUXORODA TA’LIM TIZIMI VA SHAKLLARI (S.AYNIY ASARLARI MISOLIDA) - U.T.Kamolov (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XIX asr oxiri - XX asr boshlarida Buxorodagi an’anaviy ikki bosqichli ta’lim tizimining ijobiy hamda shu bilan birgalikda salbiy tomonlari va ma’rifatparvarlar tomonidan isloh qilish yo’llari manbalar asosida atroflicha tahlil qilingan.