BOUSSINESQ TIPIDAGI KASR TARTIBLI TENGLAMALARI UCHUN KOSHI MASALASI - Maxmudova Dilnoza Gayratovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Boussinesq tipidagi vaqt bo‘yicha kasr tartibli subdiffuziya tenglamasi uchun Koshi masalasini o‘rganilgan va yechimining mavjudligi va yagonaligi shartlari aniqlangan.