YUSUF XOS HOJIBNING AXLOQIY QARASHLARINI SHAKLLANISHINING TARIXIY-IJTIMOIY OMILLARI - Berdaliyeva S.D., (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada Yusuf Xos Hojibning axloqiy qarashlarini shakllanishining tarixiy-ijtimoiy omillari haqida batavsil yoritilgan.