AXBOROT TEXNOLOGIYALARI SOHASIDAGI AMALIYOTLAR - Boboqulova Mahliyo Baxtiyor qizi, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada axborot texnologiyalari sohasida amaliyotlarning o‘rni, ahamiyati va samaradorligi tahlil qilingan. Talabalarning nazariy bilimlarini mustahkamlash, ularni amaliy ko‘nikmalarga ega qilish, bozor talablariga mos mutaxassislarni tayyorlashda amaliyotning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, amaliy mashg‘ulotlar orqali talabalarda ijodkorlik, muammolarni hal qilish qobiliyati va kasbiy kompetensiyalar shakllanishi haqida fikr yuritilgan. Axborot texnologiyalari kabi tez rivojlanayotgan sohada amaliy tajribaga ega bo‘lish mutaxassisning raqobatbardoshligini oshirishda muhim omil sifatida ko‘rib chiqiladi