NODIRABEGIM – SAMIMIYAT VA SADOQAT ILHOMCHISI! - Shahnoza Kamoliddin qizi Ortiqboyeva; M.M.Inagamova (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada sadoqat va nafosat kuychisi Nodirabegimning hayoti va serqirra ijod yo‘li haqida shuningdek, uning davlat boshqaruvida olib borgan salmoqli islohotlari haqida so‘z boradi.