O‘ZBEKISTONDA MEHMONXONA SOHASINING O‘SISHI VA UNING ASOSIY TENDENSIYALARI - Asqarova Lobarxon Usmanjanovna, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O‘zbekistonda mehmonxonachilik sohasidagi o‘sish sur’atlari, mavjud muammolar,  sohaning hozirgi holatini o‘rganish, rivojlanish tendensiyalari, mavjud muammolarni tahlil qilish va amaliy yechimlar hamda asosiy rivojlanish yo‘nalishlarini ilmiy asosda tahlil qilish bo’yicha fikrlar mavjud.