AXBOROT TEXNZOLOGIYALARINING VUJUDGA KELISH TARIXI - Usmonov Murod Sodiqovich, (PEDAGOGS, 2025)
Maqolada ta’limda axborot texnalogiyalarining rivojlanish tarixi yoritib berilgan. Axborotning yuzaga kelishidan boshlab bugungi kunga qadar evolyutsiyasi ko‘rsatilgan.