TA'LIM JARAYONIDA KREATIVLIK FAOLIYATINI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Kamalova Malika Sadikovna, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ta’lim jarayonida kreativlik faoliyatini shakllantirish usullari haqida fikr bildirilgan.