MTTda XALQ OG’ZAKI IJODINING KICHIK JANRLARINI MASHG’ULOTLARGA INTEGRATSIYA QILISH VA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASH - Azimova Nodira Xikmatovna, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xalq og’zaki ijodining kichik janrlari nafaqat bolalarning nutqiy rivojida, balki ularning intellektual, axloqiy va estetik kamolotida ham muhim ahamiyatga ega ekanligi, ular MTTdagi barcha mashg‘ulotlarga tabiiy ravishda integratsiya qilinishi va bu bolalarning nutqiy rivojlanishi, tafakkuri, ijodkorligi hamda milliy qadriyatlarga mehrini oshirishi izohlab o’tilgan.