PEDAGOGLARNING BARKAMOL AVLOD TARBIYASIDAGI O’RNI VA FAOLIYATI - Arislonova Ra’no, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda pedagogik jarayonlarda zamonaviy o’qituvchining kasb faoliyati,ma’naviy qiyofasi,dars uslubi hamda ta’lim tizimidagi beqiyos o’zgarish va qulayliklar haqida bayon qilingan.