TARIXIY OBIDALARDA QO‘LLANILGAN QURILISH MATERIALLARNING FIZIK-MEXANIK KO‘RSATKICHLARI - Salimov Mirabbos Firdavs o‘g‘li, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada  tarixiy obidalar qurilishida ishlatilgan qurilish materiallari va ularning fizik mexanik ko’rsatkichlari  haqida keltirib o’tilgan.