MAXSUS MAKTAB-INTERNATLARIDA MATEMATIKA DARSLARIDA PEDAGOGIK TEXNALOGIYALARNI QO’LLASH - Tursunboyeva Mohichehra,; Askarova Ra’no Imomovna, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolda eshitishda nuqsoni bo’lgan bolalarga matematika darslarida pedagogik texnalogiyalar orqali mavzularni oson o’zlashtirish va dars mazmuni samarali tashkil etishning mazmun mohiyati yoritilgan.