BOUSSINESQ TIPIDAGI KASR TARTIBLI TENGLAMALARI UCHUN KOSHI MASALASI - Maxmudova Dilnoza Gayratovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada  Boussinesq tipidagi vaqt bo‘yicha kasr tartibli subdiffuziya tenglamasi uchun Koshi masalasini  o‘rganilgan va yechimining mavjudligi va yagonaligi shartlari aniqlangan.