MUMTOZ ASARLARDA NIDO SAN’ATI POETIKASI (ALISHER NAVOIY BAYTLARI MISOLIDA ) MUMTOZ ASARLARDA NIDO SAN’ATI POETIKASI (ALISHER NAVOIY BAYTLARI MISOLIDA ) - Nafisa Kuvatova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada mumtoz adabiyotimizda foydalanib kelingan nido she’riy san’ati haqida, uning hazrat Alisher Navoiy ijodida aks etishi va baytlardagi ifodasi haqida so‘z boradi.