ARUZ POETIKASINI OʻRGANISH (IMOLA, TAGʻYIR MISOLIDA) - Kuvatova Nafisa Zayerjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada aruz vaznida uchraydigan imola, tagʻyir atamalarining izohi, ularni ayrim she’riy baytlar tarkibida qoʻllanishi va ularga xos xususiyatlar yoritiladi.