OLIY TA’LIMDA KREDIT-MODUL TIZIMINI OPTIMALLASHTIRISHNING ILMIY-METODOLOGIK ASOSLARI - Turabekov Farxod Kasimovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada oliy ta’lim tizimida qo‘llanilayotgan kredit-modul texnologiyasining samaradorligini oshirish bo‘yicha nazariy va amaliy yondashuvlar tahlil qilinadi. Mustaqil ta’lim jarayonini rivojlantirish va uni samarali boshqarishning ilmiy-metodik jihatlari asoslab beriladi. Shuningdek, kredit-modul tizimida talabalarning o‘quv-faoliyatini faollashtirish, ularning motivatsiyasini oshirish, intellektual salohiyatini rivojlantirish hamda kasbiy kompetensiyalarini shakllantirishga doir tavsiyalar ishlab chiqiladi.