ARAB TILSHUNOSLIGI - Nabijonova Dilobar Ravshanbek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Arab tilshunosligi haqida malumotlar beriladi. Ushbu maqola arab tilshunosligining shaklanishi, asosiy yo’nalishlari, grammatika maktablari va uning va uning jahon linguvistikasidagi o’rni haqida qisqacha ilmiytahlil beriladi.