ARAB TILSHUNOSLIGI - Zokirjonova Guljahon Shoyadbek qizi; Zaynobiddinova I.M (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezis-maqolada qadimgi Arab tilshunosligining paydo bo’lishi, rivojlanishi,Qur’on tili va diniy matnlarining to’g’ri o’qilishi, shuningdek, jonli arab tili bilan klassik adabiy til o’rtasidag farqlari va arab olimlarining tilshunoslikka bo’lgan qarashlari yoritiladi.