MAKTABGACHA TA’LIMDA O‘YIN FAOLIYATI ASOSIDA BOLALARDA TA’LIMIY VA TARBIYAVIY KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISH - Azamova Toʻxtaxon Abdugʻaffor qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada maktabgacha ta’limda tashkolotlarida ta’limiy o‘yinlardan foydalanish hamda tarbiyaviy ko‘nikmalarni shakllantirish va ta’limiy o‘yin turlari haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.