ASALARI ZAXRI VA UNING BO’G’IM KASALLIKLARIDAGI TA’SIRI - Maxamadxodjayeva.M.A (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqola bo’g’im kasalliklarini davolashda asalari zaxarining (apitoksin) shifo samarasi uni bo’g’imlarga va organizmga ta’sir samarasi yoritiladi. Asalari chaqtirib davolash boshqz tur davolash usullaridan afzalliklari ko’rsatiladi.