O‘QUVCHI YOSHLARNI MUSIQIY BILIMINI OSHIRISHDA MUSIQIY TO‘GARAKLARNING AHAMIYATI - Salaydinov Dilshodbek Valijon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchi yoshlarning musiqiy bilim, malaka va ko‘nikmalarini rivojlantirishda musiqiy to‘garaklarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Musiqa mashg‘ulotlarini tashkil etishning zamonaviy tamoyillari, o‘quvchilarning ijodiy qobiliyatlarini ro‘yobga chiqarishdagi roli hamda to‘garaklar orqali musiqiy savodxonlikni oshirish yo‘llari tahlil qilingan.