MUHANDISLIK YO‘NALISHI TALABALARI KASBIY TAYYORGARLIGINI INNOVATSION YONDASHUVLAR ASOSIDA RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASINING SHАKL, METOD VA VOSITALARI - D.A.Eshnazarov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada texnika yo’nalishi oliy ta’lim muassasalari bo’lajak muhandislarining kasbiy tayyorgarligini yanada samarali bo’lishi uchun, bugungi davr talabidan kelib chiqqan holda, innovatsion yondashuvlar asosida rivojlantirish texnologiyasining shаkl, metod va vositalari haqida so’z boradi.