O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI OLIY TA’LIM FAN VA INNOVATSIYA VAZIRLIGI - Rahmonova Mohira; Zaynobiddinova I (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Arab tilshunosligi — arab tili va uning turli lahjalari, tarixiy rivoji, grammatik tuzilishi, fonetikasi, leksikasi hamda adabiy tili (fusha)ni o‘rganadigan ilmiy yo‘nalishdir. Ushbu soha arab tilining qadimiy manbalari va zamonaviy qo‘llanilishini ilmiy asosda tahlil qiladi.