ZO’RAVONLIKKA QARSHI KURASHISHNING QONUNIY-HUQUQIY ASOSLARI. - Fayzullayeva Zarifa Shomurodovna. (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bugungi kundagi dolzarb muommo zo’ravonlikka chek qo’yishdagi davlat siyosati va qonunchilikdagi yangiliklar, zo’ravonlikni oldini olishning hormativ-huquqiy asoslari haqida fikrlar yoritilgan