O’SMIRLIKDAGI JINOYATCHILIKKA MOYILLIK SABABLARI VA UNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - KABRIDDINOVA GULNOZA BAXTIYOR QIZI (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqola orqali muallif o’smirlik davri, uning husususiyatlari, jinoyatchilikka moyillik ko’rinishlari xaqida so’z yuritadi.