JAMIYATDA OILALARDAGI ZOʼRAVONLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MUHIM VAZIFALARI, “BIZ ZOʻRAVONLIKKA QARSHIMIZ!” - Sarimsoqova Shohida Gubayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Oilaviy zoʻravonlik – jamiyatning eng og‘riqli muammolaridan biri bo‘lib, u nafaqat ayollar, balki erkaklar, bolalar, qariyalar va butun oilaning psixologik barqarorligiga jiddiy zarar yetkazadi. Bugungi kunda bu masala haqida ochiq gapirish, muammoni yashirmaslik va unga qarshi yagona kuch bo‘lish jamiyatimizning rivojiga xizmat qiladi.