O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI KONSTITUTSIYASI - Toshpo‘latov Abrorjon Mirhokimovich; Tojaliyev Xushnudbek Xabibjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining mazmun- mohiyati, uning jamiyat va davlat hayotidagi o‘rni, asosiy prinsiplar hamda fuqarolarning huquq va erkinliklarini ta’minlashdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, Konstitutsiyaning demokratik islohotlarni amalga oshirishdagi roli va yangi tahrirdagi o‘zgarishlar haqida tahliliy ma’lumotlar berilgan.