NUTQIY BUZILISH KUZATILGAN BOLALARNING SHAXS RIVOJI: DUDUQLANISH MISOLIDA TAHLIL VA LOGOPEDIK YONDASHUV. - Rustamova A’loxon Ulug‘bek qiz; Sattorova Ozodaxon Komil qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada duduqlanish, yani, nutqning buzilishi, bo‘g‘inlar yoki tovushlarning to‘xtab qolishi, takrorlanishi bilan namoyon bo‘ladigan kasallikning kelib chiqish sabablari, asoratlari va alomatlari, uni bartaraf etish usullari haqida ma’lumotlar keltirilgan.