"YUSUF VA ZULAYHO" TURKUMIDAGI QISSALAR - Omonova Zilola (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbo maqolada "Yusuf va Zulayho" turkumidagi asarlar va ulardagi farqli, munozarali jihatlar haqida so’z boradi. Nosiriddin Rabg’uziyning va Qul Alining shu turkumdagi qissalari bilan tanishasiz. Shu bilan birgalikda "Yusuf" surasini nima uchun ahsan ya’ni eng yaxshi sura deb atalashini sabablarini ham bilib olasiz.