MASHRAB HAYOTI VA IJODI - Omonova Zilola (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada shoir, mutafakkir Boborahim Mashrab hayoti va ijodi, taxalluslari, tug’ilgan joyi haqida malumotlar keltirilgan. Mashrab nafaqat o’z davrining balki keyingi asr adabiyotining ham yetuk namoyondalaridan biri bo’lib qolgan.